Spændende Italienske
delikatesser og lækre specialiteter

Åbningstid: efter aftale - bestilling mindst dagen før
Mad ud af huset
Ring til os: 30206066
Send os en mail:
info@ciaociaosandwichbar.dk
 
Mad til firmaer back to Homepage

Lidt om Ciao Ciao

Ciao Ciao Sandwichbar er en ny specialbutik i Odense C på Hjallsevej 14 lige overfor Shell, med delikatesser og specialiteter fra Italien. Vi har et bredt udvalg af Antipasti, Pålæg, Ost, Olier, Vin, og ikke mindst vores lækre Sandwiches. Jeg tilbyder også en lækker kop latte, espresso og selvfølgelig helt Alm. kaffe. Du kan også få kaffen med hjem, ellers hvis du er på farten!

Få en firma aftale

Hos Ciao Ciao Sandwich, kan vi tilbyde en lækker firmaaftale, du kan nu forud bestille direkte på min hjemmeside via mail. Så har jeg selvfølgelig jeres bestilling klar til den aftalte tid. Hvis der er tvivl om noget, ellers i har spørgsmål i forhold til bestillingen er i altid velkommen til at ringe på 30 20 60 66.

Jeg kan tilbyde lækre delikatesser til receptioner, firmafester, firmafrokoster, firmaudflugter eller hvis i bare ønsker at lækker sandwich i pausen.

Skal du købe gaver til dine ansatte, har jeg også mange flotte kurve med en hav af lækre delikatesser, både til mænd og kvinder. Der er mange flotte billeder i mit galleri.

Husk at bestille i god tid. Vi har åben efter bestilling dvs. maden skal bestilles i forvejen. Afbestilling skal ske min. 2 dage før ellers vil det blive opkrævet det fulde beløb for bestillingen.